До Дня бухгалтера НЦ “Гарант-Освіта” починає набір на курси зі знижками, а саме:

  • Бухгалтерський облік у ФОПа;
  • Бухгалтерський облік у ТОВ та ПП;
  • Курс для касирів “РРО (ПРРО) з нуля”;
  • Облік ПДВ;
  • Кадрове діловодство з вивченням 1С ЗУП.

Звертайтеся за більш детальною консультацією за телефоном:
093-575-69-40 (Олена Віталіївна).


Про Навчально-курсовий центр “Гарант-Освіта”

НЦ “Гарант-Освіта” спеціалізується на професійному навчанні та наданні курсів для підвищення кваліфікації. Наша програма включає навчання з багатьох галузей, таких як бухгалтерія, продаж, управління, HR, адміністрування, програмування, рекламний та поліграфічний дизайн, 3D моделювання, українська мова та ораторське мистецтво. Ми пропонуємо як онлайн-навчання для всієї України, так і офлайн-курси в Черкасах.

Наші послуги включають професійні курси, бізнес-тренінги та онлайн-навчання. Ми також допомагаємо з добором персоналу за допомогою наших партнерів work.ua, robota.ua та jobs.ua. Крім того, ми забезпечуємо консультації з ведення бухгалтерського та податкового обліку для приватних підприємств, ФОП, та інших організацій, а також допомагаємо зі складанням звітності. Ми надаємо базові консультації з програмування та іншими галузями.

Нашою головною метою є надання кожному студенту необхідних професійних навичок, які допоможуть їм отримати впевнений старт у своїй професії. Ми пишаємось успіхами наших випускників, які отримують роботу відповідно до своєї спеціальності.

Віримо, що якісне навчання сьогодні веде до професійного успіху завтра. Тож ми радимо всім розвиватись та навчатись з нами, щоб відкрити нові можливості для свого майбутнього.

Попередня новинаНовий курс «Ораторське мистецтво»
Наступна новинаНаші випускники з благодійного фонду “Я – Маріупіль”